رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: با توجه به این که سازمان ملل برای کشور و وزارت امور خارجه بسیار مهم است، قبول کردیم که یک دیپلمات پخته و مورد اعتمادمان که امتحانش را پس داده، به آنجا برود بنابراین هدف از انتخاب آقای تخت روانچی همین است. به گزارش گفتارنامهمجید تخت روانچی به عنوان نماینده ایران در […]
رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: با توجه به این که سازمان ملل برای کشور و وزارت امور خارجه بسیار مهم است، قبول کردیم که یک دیپلمات پخته و مورد اعتمادمان که امتحانش را پس داده، به آنجا برود بنابراین هدف از انتخاب آقای تخت روانچی همین است.
به گزارش گفتارنامهمجید تخت روانچی به عنوان نماینده ایران در سازمان ملل منصوب شد. او به آمریکا می رود تا جایگزین غلامعلی خوشرو شود. برخی این انتخاب را عادی و معمولی تحلیل می کنند و در مقابل گروهی معتقدند انتخاب تخت روانچی برای حضور در نیویورک حاوی پیامی به طرف های مقابل است.
محمود واعظی در پاسخ به تحلیل هایی که «هدف انتخاب تخت روانچی برای کرسی نمایندگی ایران در سازمان ملل را فتح بابی برای مذاکره می دانند»، به خبرآنلاین گفت: خیر این طور نیست، زمانی که ما قانون بازنشستگی را اجرا کردیم، آقای خوشرو بازنشسته بود و باید برمیگشت و برگشت.
وی افزود: نمایندگی ما در سازمان ملل همیشه اهمیت داشته و این هیچ ربطی به آمریکا ندارد. ما از اول انقلاب همیشه به دنبال این بودیم، سفیری را که برای حضور در سازمان ملل انتخاب میکنیم مورد اعتماد و دارای تجربه و پختگی باشد. آقای دکتر ظریف از همان ابتدا دنبال چنین افرادی بود.
رئیس دفتر رئیس جمهور یادآور شد: کسی که می خواهد به عنوان نماینده ایران انتخاب شود، باید یکسری شاخصههایی داشته باشد؛ رسیدن به آقای تخت روانچی در عمل برای ما بسیار سخت بود چون یکی از همکاران بسیار خوب ما در ریاست جمهوری هست و از زمانی هم که در نهاد ریاست جمهوری مسئولیت گرفت توانست به خوبی این کار را انجام دهد.
واعظی تأکید کرد: {رفتن آقای تخت روانچی از نهادریاست جمهوری} برای ما خیلی سخت بود اما با توجه به این که سازمان ملل برای کشور و وزارت امور خارجه بسیار مهم است، قبول کردیم که یک دیپلمات پخته و مورد اعتمادمان که امتحانش را پس داده، به آنجا برود بنابراین هدف از انتخاب ایشان همین است.