گفتارنامه: با نزدیک شدن به فصل گرما و افزایش مصرف برق به ویژه در ساعات پیک، مسئولان صنعت برق به خاموشی های مقطعی به عنوان یک راهکار روتین و معمول در چنین مواقعی روی می آورند. این اتفاق در سال گذشته که یکی از گرم ترین تابستان ها را پشت سر گذاشت بارها رخ داد.حتی کار بدانجا رسید که در رخدادی بی سابقه شروع ساعت کاری در نیمه تیرماه در ادارات و سازمان های دولتی در تهران از ۶ صبح تعیین شد. هر چند این موضوع یک راهکار اضطراری بود اما تا حد زیادی موجب شد مصرف کاهش یابد و در نتیجه از تعداد و مدت خاموشی ها نیز کاسته شد.
در چند روز اخیر نیز شاهد خاموشی های مقطعی در تهران و برخی شهرهای دیگر هستیم که کلافگی مردم و اختلال موقت در روند کاری ادارات و سازمان ها را به دنبال داشته است.
به نظر می رسد راهکار تغییر ساعت کاری در ماه های گرم برای امسال نیز اجرا گردد اما با توجه به آغاز ماه مبارک رمضان ، گفتارنامه به مسئولان پیشنهاد می کند تغییر ساعت کاری را در همین ماه مبارک رمضان اجرایی نمایند.
تغییر ساعت کاری در ماه مبارک رمضان علاوه بر اینکه موجب کاهش مصرف برق و آب در ادارات خواهد شد راندمان و بازده کاری کارمندان را نیز افزایش خواهد داد زیرا معمولا در این ماه ، کارمندان به دلیل بیدار شدن در وقت سحر، فرصت استراحت کمی بعد از اذان صبح دارند و باید در ساعت مقرر در محل کار خود حاضر شوند که این موضوع منجر می شود کارمندان با انرژی کم و همراه با کسلی به محل کار خود بروند و طبیعی است که در چنین شرایطی نه می توانند به شایستگی پاسخگوی مراجعه کنندگان باشند و نه اینکه راندمان کاری بالایی داشته باشند.
حال اگر شروع ساعت کاری در ماه مبارک رمضان از ۶ صبح تعیین شود کارمندان با نشاط بهتری وظایف خود را انجام می دهند و صرف نظر از کاهش مصرف برق، آب و گاز در ادارات دولتی، راندمان کاری کارمندان اگر بالاتر نرود پایین تر نیز نخواهد رفت. طبیعی است که این طرح می تواند در صورت صلاحدید مسئولان پس از پایان ماه رمضان نیز تا زمان فروکش شدن موج گرما ادامه داشته باشد.
امید می رود که مسئولان دولت این پیشنهاد را بررسی نموده و تصمیم مطلوبی اتخاذ نمایند.
گفتارنامه به مسئولان پیشنهاد می دهد
تغییر ساعات کاری را در ماه رمضان اجرایی کنید
تغییر ساعت کاری در ماه مبارک رمضان علاوه بر اینکه موجب کاهش مصرف برق و آب در ادارات خواهد شد راندمان و بازده کاری کارمندان را نیز افزایش خواهد داد.
لینک کوتاه :
https://goftarname.ir/?p=2854
برچسب ها
مقالهای مهم از استفن والت در خصوص آینده ایالات متحده آمریکا
آمریکا؛ نظم تکقطبی و دنیای چندقطبی!
آیا میتوانیم گفتوگوی سازنده داشته باشیم؟
گفتوگوهای سازنده و آموختن از دیگری برای تفکرِ مستقل، ثمربخشتر و مؤثرتر اهمیت اساسی دارند. گاهی مخالفتِ سرسختانه گریزناپذیر است، ولی اکثراً نتیجۀ عکس میدهد
مقالهای مهم از استفن والت در خصوص آینده ایالات متحده آمریکا
آمریکا؛ نظم تکقطبی و دنیای چندقطبی!
گفتارنامه: استفن والت؛ پژوهشگری برجسته در مکتب رئالیسم (واقع گرایی) در روابط بین الملل است. او در سال ۲۰۱۸ میلادی کتابی را با عنوان «جهنم نیات خوب» منتشر کرد که در آن استدلال کرده بود ظرف سه دهه گذشته «هژمونی لیبرال» که در آن امریکا سیاست استقرار اقتصاد بازار آزاد، لیبرال دموکراسی و حقوق بشر […]
نقش آرامکو در آشتی عربستان با ایران
چرخش بن سلمان به سمت حل و فصل منازعات منطقه ای، همچنین معلول تمایل وی به تبدیل عربستان سعودی به یک قدرت جهانی متکی به خود، و نه یک کشور مشتری آمریکاست.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.