شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳ Saturday, 23 November , 2024
پ
  • شناسه : 2412
  • ۲۱ فروردین ۱۳۹۸ - ۹:۵۸

انگلیس هم درخواست آمریکا درباره سپاه را رد کرد

یک سخنگوی وزارت امور خارجه انگلیس در پاسخ به سوال ایرنا درخصوص درخواست مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا از متحدان واشنگتن برای پیوستن به رفتار غیرقانونی آن کشور علیه سپاه گفت: تصمیم آمریکا درباره تروریستی نامیدن سپاه به خود آن کشور مربوط است. به گزارش گفتارنامه تحلیل گران انگلیسی معتقدند که تصمیم آمریکا درباره […]

یک سخنگوی وزارت امور خارجه انگلیس در پاسخ به سوال ایرنا درخصوص درخواست مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا از متحدان واشنگتن برای پیوستن به رفتار غیرقانونی آن کشور علیه سپاه گفت: تصمیم آمریکا درباره تروریستی نامیدن سپاه به خود آن کشور مربوط است.

به گزارش گفتارنامه تحلیل گران انگلیسی معتقدند که تصمیم آمریکا درباره سپاه مصرف داخلی دارد و دولت لندن و اتحادیه اروپا از آن پیروی نخواهد کرد.سفیر اسبق انگلیس در سوریه می‌گوید: سپاه پاسداران نقش شجاعانه و سازنده‌ای را برای شکست گروه‌های تروریستی در سوریه و عراق ایفا کرد و ما در غرب بایستی قدردان تلاش‌ها و بهایی باشیم که ایران و به‌ویژه سپاه در این زمینه پرداخت کرده است.«پیتر فورد» که در سال‌های ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۶ سفیر انگلیس در سوریه بوده است، تاثیر تصمیم آمریکا درباره سپاه بر جریان مبارزه با تروریسم را «صفر» ارزیابی کرد و گفت: تنها چیزی که این تصمیم روی آن تاثیر نمی‌گذارد هدفی است که برای آن طراحی‌شده است. یعنی ایران را متقاعد کند تا سیاست‌های خود را تغییر دهد.

وی افزود: این تصور که چنین توهینی ایران را مطیع آمریکا خواهد کرد احمقانه است. این اتفاق هرگز نخواهد افتاد و هدفی که آمریکا درباره چنین تصمیمی عنوان کرده دروغ است. هدف این است که آمریکا به منافع کوتاه‌مدت خود دست پیدا کند و ترامپ و دوستش نتانیاهو وجهه خود را در داخل تقویت کنند.این دیپلمات اسبق انگلیسی با پیش‌بینی موضع انگلیس گفته بود بعید می‌داند که انگلیس بخواهد از سیاست‌های اروپا در قبال ایران فاصله بگیرد و اتحادیه اروپا هم از تصمیم آمریکا پیروی نخواهد کرد.

برچسب ها

پزشکیان؛ شنوایِ نظرات یا اسیرِ تناقضات؟! ۲۶ خرداد ۱۴۰۳

یادداشت سردبیر
پزشکیان؛ شنوایِ نظرات یا اسیرِ تناقضات؟!

اظهارات بدون پشتوانه! ۲۴ خرداد ۱۴۰۳

یادداشت سردبیر
اظهارات بدون پشتوانه!

خطرات جلیلیسم! ۲۳ خرداد ۱۴۰۳

یادداشت سردبیر
خطرات جلیلیسم!

پزشکیان؛ شنوایِ نظرات یا اسیرِ تناقضات؟! ۲۶ خرداد ۱۴۰۳
یادداشت سردبیر

پزشکیان؛ شنوایِ نظرات یا اسیرِ تناقضات؟!

سوال اساسی این است که شخص پزشکیان دارای چه دیدگاه جامعی است که مسائل را به متخصصان متعلق به تفکر خود ارجاع دهد؟ نمی‌توان به متخصصان با دیدگاه‌های مغایر رجوع کرد، چرا که تمام انرژی و پتانسیل دولت مصروف منازعات تخصصی خواهد شد.

اظهارات بدون پشتوانه! ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
یادداشت سردبیر

اظهارات بدون پشتوانه!

اگر منظور راکعی عدم برخورد با زنان به دلیل حجاب باشد، برای تحقق این وعده‌ها، نیاز به بازنگری و تغییر در قوانین موجود است. بدون چنین تغییراتی، هرگونه وعده مبنی بر جلوگیری از اعمال محدودیت، بیشتر به یک شعار کلیشه‌ای شبیه خواهد بود تا یک برنامه عملی.

خطرات جلیلیسم! ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
یادداشت سردبیر

خطرات جلیلیسم!

این مکتب، حال پس از درگذشت سید ابراهیم رئیسی، با عنوانِ تداوم دولت فعلی به دنبال نشاندن گزینه نابِ خود که نه صالح مقبول، بلکه اصلحِ زمان می‌نامندش، بر کرسی ریاست جمهوری می‌باشند. یک دولتِ خالص از عصاره بنیادگرایی با ریاست سعید جلیلی!

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.