معاون آب و آبفای وزیر نیرو، موافقت کامل خود را با ادامه سدسازی در کشور اعلام کرد و گفت: هر کدام از طرح های انتقال آب از سرشاخه رودخانه های خوزستان که فاقد مجوزهای زیست محیطی باشد، اجرا نمی شود. به گزارش گفتارنامه به نقل از ایرنا ،قاسم تقی زاده خامسی شامگاه سه شنبه در […]

معاون آب و آبفای وزیر نیرو، موافقت کامل خود را با ادامه سدسازی در کشور اعلام کرد و گفت: هر کدام از طرح های انتقال آب از سرشاخه رودخانه های خوزستان که فاقد مجوزهای زیست محیطی باشد، اجرا نمی شود.

به گزارش گفتارنامه به نقل از ایرنا ،قاسم تقی زاده خامسی شامگاه سه شنبه در حاشیه بازدید از مرکز دیسپاچینگ سازمان آب و برق خوزستان در گفت وگوی اختصاصی با ایرنا تاکید کرد: صددرصد با سدسازی موافق هستم و معتقد نیستم که سدسازی در کشور بی رویه بوده، به همین دلیل برنامه سدسازی را در کشور ادامه می دهیم.

وی با انتقاد از مخالفان سدسازی در کشور گفت: اگر سدها نبودند، چگونه سیلاب ها را کنترل می کردیم، به طور نمونه در خوزستان نمی توانستیم ۲۰ میلیارد مترمکعب آب را (که حدود نیمی از آب کشور است) تنظیم و هدایت کنیم.
تقی زاده خامسی تاکید کرد: معتقد هستم که سد کارون ۲ و سد بختیاری باید ساخته شوند، چرا که در صورت ساخت سد بختیاری امروز با این مشکلات روبه رو نبودیم، البته مطالعات زیست محیطی قبل از ساختن سدها باید صورت بگیرد.

وی با بیان اینکه کشورهایی که خود ۹ هزار سد ساخته اند، اکنون به ما می گویند سد نسازید، تصریح کرد: اگر چه نمی توان از همه سدها دفاع کرد اما باید گفت که صرفه ساخت سدها نسبت به درصد خطاهای آنها بسیار بیشتر است، به طوری که از ۱۷۲ سد بزرگ کشور شاید ۲ درصد اشتباه بود، بنابراین ما باید به ۹۸ درصد صحت این طرح ها تکیه کنیم.

معاون وزیر نیرو که بهمن ماه امسال منصوب شده است، در حالی ادامه سدسازی را از اهداف خود عنوان می کند که در سال های اخیر کارشناسان و فعالان محیط زیست به شدت با ادامه سدسازی در کشور مخالفت کرده اند. چیت چیان وزیر نیروی دولت یازدهم نیز گفته بود که در سدسازی در کشور افراط شده و برای آب نداشته سد ساخته ایم. سدسازی های بی رویه در خوزستان به ویژه بعد از طوفان های گرد و خاک، مورد انتقاد قرار گرفته است.