یکی از دلایل به وجود آمدن انقلاب اسلامی، انسداد سیاسی در زمان شاه بود؛ یعنی مردم برای ایجاد تغییر در کشور خودشان عملا هیچکاری جز انقلاب کردن نمیتوانستند انجام بدهند. با فراگیر شدن حزب رستاخیز عملا همه احزاب خودساخته زمان شاه رو به انحلال میرفتند و شاه رسما به مردم این انتخاب را داده بود […]
یکی از دلایل به وجود آمدن انقلاب اسلامی، انسداد سیاسی در زمان شاه بود؛ یعنی مردم برای ایجاد تغییر در کشور خودشان عملا هیچکاری جز انقلاب کردن نمیتوانستند انجام بدهند.
با فراگیر شدن حزب رستاخیز عملا همه احزاب خودساخته زمان شاه رو به انحلال میرفتند و شاه رسما به مردم این انتخاب را داده بود که یا کشور را ترک کنند و یا به حزب رستاخیز بپیوندند، کاری که انقلاب اسلامی کرد عملا این بود که انقلاب اسلامی مولود اراده مردم برای مشارکت سیاسی بود و مردم این مشارکت سیاسی را هیچوقت از دست ندادند. تلاش مردم برای اینکه مشارکت خودشان را تثبیت کنند یکی از فصلهای درخشان جمهوری اسلامی ایران است.
آن چیزی که ما مسئولین باید به آن توجه کنیم، این است که هرگاه نسبت به مشارکت سیاسی مردم کوتاهی کرده یا کاری کنیم که مردم احساس کنند در حاکمیت مشارکت کافی ندارند، باید متوجه باشیم که با این اقدامات مردم را نگران کردهایم؛ باید دانست که مشارکت سیاسی مردم به معنای تثبیت انقلاب اسلامی است.
وجود توطئهها علیه انقلاب اسلامی را نشاندهنده زندهبودن انقلاب اسلامی است. برای شکست نظامی که هیچ توانی ندارد و نمیتواند در راه رسیدن به اهداف خود تلاشی کند، احتیاجی به توطئه و یا تداوم توطئه نیست. تداوم توطئهها علیه انقلاب اسلامی به معنای تداوم حیات و نشاط انقلاب اسلامی است.
مهمترین دستاورد انقلاب اسلامی برگرداندن حکومت و حاکمیت به خود مردم است. مشارکت سیاسی مردم پایه جمهوریت نظام است؛ یکی دیگر از پایههای این نظام که به سمت آن حرکت کردیم، انتخاب اسلامیت برای این نظام توسط مردم است. مردم تا کنون پای حاکمیت جمهوری اسلامی ایستادند و آن چیزی که ما تحت عنوان جمهوری اسلامی ایران داریم، یعنی خواسته اکثریت مردم حاکمیت اسلام است.
آخرین پایه این نظام مفهوم ایران است، به این معنا که ما و همه مردم کشور ما در کنار یکدیگر میایستیم تا ارزشهای اسلامی را در کشور خود حاکم کنیم اما نتیجه تمام این ایستادگیها باید افزایش اقتدار ایران باشد.