گفتارنامه: شمس الدین حسینی، فریدون عباسی و حاجی بابایی از اعضای کابینه دولت احمدی نژاد به صراحت از عزم خود برای نامزدی کرسی ریاست مجلس خبر داده و تلویحا گفته اند که زیر بار تصمیمات تحمیلی سایر اضلاع جریان اصولگرا در مجلس نخواهند رفت.
به نظر می رسد احمدی نژادی ها با پایداری ها، عدالت خواهان و برخی مستقلین ائتلاف کرده و کار را برای قالیباف سخت کنند.
در همین راستا جبهه پايداری که از ابتدا مخالف حضور قاليباف در فهرست ائتلاف تهران بود این ايده را طرح کرده که شهردار سابق تهران بين رياست مجلس و رياست پاستور در ۱۴۰۰ فقط به يکي چشم بدوزد و قدرت مانور و بازياش محدود شود. هنوز مشخص نيست که آيا قاليباف که گفته شده در اين جمع حضور دارد هم همه اين تعهدات را امضا کرده است يا خير.
تا آن جا که مشخص شده است، به احتمال قریب به یقین تمام مدیران دولت های نهم و دهم که به مجلس یازدهم شورای اسلامی ورود کرده اند و عنوان نیروهای احمدی نژادی را یدک می کشند بر روی حمیدرضا حاجی بابایی وزیر آموزش و پرورش کابینه احمدی نژاد جهت تصدی کرسی ریاست پارلمان یازدهم اجماع نمایند.
آن چه مبرهن است نیروهای وفادار به احمدی نژاد مجلس یازدهم را سکوی پرتاب برای انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ می دانند و به این راحتی این فرصت را از دست نمی دهند.
به هر تقدیر درست است که مجلس یازدهم یکدست اصولگراست اما بايد منتظر شكلگيري ۶ يا ۷ فراكسيون باشيم كه فراكسيونهاي «قاليبافيها»، «پايداري»، «موتلفه»، «جبهه خدمت» ميتواند بعضي از اين چند فراكسيون باشند… با اين حساب، مجلس يازدهم كه روي كاغذ يكدست و يكپارچه به نظر ميرسيد، اينطور كه پيداست، مجلسي است با دستكم ۳ فراكسيون كه بعيد نيست اين تعداد از تعداد انگشتان دو دست هم بالا رود. بايد منتظر تا آغاز به کار رسمی مجلس یازدهم شورای اسلامی بمانیم تا دقیق تر در خصوص جریان شناسی و فراکسیون های آن نظر بدهیم!