شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳ Saturday, 23 November , 2024
پ
  • شناسه : 2428
  • ۲۴ فروردین ۱۳۹۸ - ۹:۰۷

شورای آتلانتیک: مردم ایران از آمریکا بیزار شده اند

تارنمای نشریه شورای آتلانتیک روز جمعه در گزارشی با اشاره به اقدامات خصمانه و ضد ایرانی دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا تاکید کرد که ایرانی ها از آمریکا منزجر و بیزار شده اند. به گزارش ایرنا از تارنمای اینترنتی شورای آتلانتیک، سیل بی سابقه اخیر در ایران بسیاری از شهرها را در این کشور در […]

تارنمای نشریه شورای آتلانتیک روز جمعه در گزارشی با اشاره به اقدامات خصمانه و ضد ایرانی دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا تاکید کرد که ایرانی ها از آمریکا منزجر و بیزار شده اند.

به گزارش ایرنا از تارنمای اینترنتی شورای آتلانتیک، سیل بی سابقه اخیر در ایران بسیاری از شهرها را در این کشور در نوردیده و موجب جان باختن و بی خانمان شدن بسیاری از ایرانی ها شده است.

اما واکنش آمریکا به این موضوع چه بود؟ همانگونه که پیش بینی می شد، دولت ترامپ به جای ارسال کمک های مستقیم به مردم ایران، یکی به نعل زد و یکی به میخ!. وزارت خارجه آمریکا همانطور که پیش بینی می شود ضمن اعلام آمادگی خود برای کمک های نامشخص به مردم ایران، دولت این کشور را متهم به سوءمدیریت در این سیل کرد.

در واقع باید گفت که این اقدام واکنشی بسیار نامناسب از سوی دولت آمریکا بود که بیش از هر چیز ناتوانی دولت آمریکا را در مواجهه با یک بلای طبیعی نشان داد.

درحالی که آمریکا مدعی شد در نظر دارد در سیل اخیر به مردم ایران کمک کند، اما سیاست فشار حداکثری واشنگتن به تهران، در واقع همین مردم را هدف قرار داده است و مشکلات زیادی را برای زندگی آنها به وجود آورده است.

مقامات و همچنین جمعیت هلال احمر ایران به شدت تحریم های ضد ایرانی را محکوم کردند و آن را علت اصلی کند شدن روند کمک رسانی در مناطق بحران زده دانستند.

دفتر کنترل دارایی های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا پس از زمین لرزه ویرانگر بم در استان کرمان در سال ۲۰۰۳ و زلزله سال ۲۰۱۲ مناطق شمال غربی در ایران، بلافاصله مجوزهایی را صادر کرد تا امکان انتقال کمک های بشردوستانه به ایران صادر شود؛ اما به نظر می رسد سیاست تک بعدی و جنگ طلبانه دونالد ترامپ چنین اقدامات بشردوستانه ای را در دستور کار خود ندارد.

از سویی دیگر در بحبوحه سیل و مشکلات بسیار زیاد سیل زدگان در ایران، دونالد ترامپ با امضای دستوری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در زمره گروه های تروریستی قرار داد.

کارشناسان و تحلیلگران بر این باورند که تحریم به طور کلی ابزار کارآمدی برای دستیابی به اهداف مندرج در سیاست گذاری ها نیست. تجربه عراق در دهه ۱۹۹۰ با وجود تمامی فشارهای تحریمی آمریکا و سازمان ملل و فساد گسترده حاکم بر برنامه نفت در برابر غذای این کشور همزمان با فقر عمیق مردم این کشور، به خوبی اثبات کرد که تحریم ابزاری موثر نیست.

دولت ترامپ با اجتناب از کمک به مردم ایران به شیوه دولت های قبلی و بسنده کردن به یک پیام توئیتری برای همدردی به آنها، عملا موجب تنفر مردم ایران از خود شده است.

برچسب ها

پزشکیان؛ شنوایِ نظرات یا اسیرِ تناقضات؟! ۲۶ خرداد ۱۴۰۳

یادداشت سردبیر
پزشکیان؛ شنوایِ نظرات یا اسیرِ تناقضات؟!

اظهارات بدون پشتوانه! ۲۴ خرداد ۱۴۰۳

یادداشت سردبیر
اظهارات بدون پشتوانه!

خطرات جلیلیسم! ۲۳ خرداد ۱۴۰۳

یادداشت سردبیر
خطرات جلیلیسم!

پزشکیان؛ شنوایِ نظرات یا اسیرِ تناقضات؟! ۲۶ خرداد ۱۴۰۳
یادداشت سردبیر

پزشکیان؛ شنوایِ نظرات یا اسیرِ تناقضات؟!

سوال اساسی این است که شخص پزشکیان دارای چه دیدگاه جامعی است که مسائل را به متخصصان متعلق به تفکر خود ارجاع دهد؟ نمی‌توان به متخصصان با دیدگاه‌های مغایر رجوع کرد، چرا که تمام انرژی و پتانسیل دولت مصروف منازعات تخصصی خواهد شد.

اظهارات بدون پشتوانه! ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
یادداشت سردبیر

اظهارات بدون پشتوانه!

اگر منظور راکعی عدم برخورد با زنان به دلیل حجاب باشد، برای تحقق این وعده‌ها، نیاز به بازنگری و تغییر در قوانین موجود است. بدون چنین تغییراتی، هرگونه وعده مبنی بر جلوگیری از اعمال محدودیت، بیشتر به یک شعار کلیشه‌ای شبیه خواهد بود تا یک برنامه عملی.

خطرات جلیلیسم! ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
یادداشت سردبیر

خطرات جلیلیسم!

این مکتب، حال پس از درگذشت سید ابراهیم رئیسی، با عنوانِ تداوم دولت فعلی به دنبال نشاندن گزینه نابِ خود که نه صالح مقبول، بلکه اصلحِ زمان می‌نامندش، بر کرسی ریاست جمهوری می‌باشند. یک دولتِ خالص از عصاره بنیادگرایی با ریاست سعید جلیلی!

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.